Zes tips uit het Logistiek Café ‘Digitalisering van je logistiek – zo pak je dat slim aan’

Logistiek Café headerbeeld

CSRD-rapportage is een verplichting, maar ook een kans. Digitalisering levert veel op. Neem je medewerkers goed mee in je digitaliseringsproces. Deze en meer tips hoorden de ruim 50 deelnemers aan het Logistiek Café ‘Digitalisering van je logistiek – zo pak je dat slim aan’ op 30 november 2023. 

Rapportageverplichting CO2-reductie omzetten in een kans

SIEMCLERX 20231120 LWV Mobiliteitscafe 10 LR

Vanaf 1 juli 2024 moeten werkgevers met meer dan 100 werknemers verplicht rapporteren over de CO2-uitstoot als gevolg van de werkgebonden personenmobiliteit. Een belangrijke tip is: begin op tijd met het verzamelen van de juiste gegevens en gebruik de tijd tot 1 juli om te checken of de dataverzameling op orde is. Afgelopen maandag 20 november was er een Mobiliteitscafé in Roermond bij de Limburgse Werkgevers Vereniging, waar veertig aanwezige organisaties deze boodschap te horen kregen.

Hoe regel je de juiste netaansluiting voor je elektrische wagenpark?

Headerbeeld elektrische bestel  en vrachtwagen laden

Wil je elektrische bestel- of vrachtauto’s op eigen terrein gaan opladen? Dan heb je een netaansluiting nodig die past bij jouw laadvraag. Is bij één elektrische bestelbus al een grotere of nieuwe netaansluiting nodig? En hoe vraag je dat aan? De factsheet ‘FAQ netaansluiting logistiek’ van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur helpt je op weg.

Hoe reis jij door Midden-Limburg?

De 7 Midden-Limburgse gemeenten houden dit najaar een onderzoek onder inwoners over hoe zij in hun gemeente en de regio reizen en waar verbeterpunten liggen. De uitkomsten worden gebruikt door de gemeenten om betere keuzes te kunnen maken, voor een goed bereikbare en gezonde regio Midden-Limburg.

1
23

Vragen over nieuwsberichten?
Neem dan contact op met Midden-Limburg Bereikbaar

meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL