JPET20221221 eBike 008
Doe mee aan de
'Fiets naar je Werk dag'!

16.05.2024

Voor korte ritjes naar je werk neem je echt net zo makkelijk de fiets. Wnat fietsen ontspant, is voordelig en fietsen is duurzaam.

Posifiets   LOGO Tekengebied 1
Download

Doen jullie mee?

Op 16 mei aanstaande is de landelijke Fiets naar je Werk Dag. In samenwerking met Trendsportal en Zuid Limburg Bereikbaar probeert Midden Limburg Bereikbaar deze dag zoveel mogelijk Limburgers op de fiets te krijgen! Doen jullie mee?

Fietsen ontspant, fietsen is voordelig, en fietsen is duurzaam.
Met andere woorden; het geeft fittere, vrolijkere en productievere collega’s, het draagt bij aan de duurzaamheid van jullie organisatie, aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en Corporate Social Responsibility (CSR) én het levert meer op dan het kost.

Organiseer zelf een Fiets naar je Werk Dag

#fietsnaarjewerkdag #posifiets #daszogefietst #trendsportal #middenlimburgbereikbaar #zuidlimburgbereikbaar

Als je binnen jouw organisatie fietsen wil stimuleren én je collega’s die al fietsend naar het werk komen wil belonen zijn er tal van leuke acties om te doen. Het organiseren van een eigen Fiets naar je Werk Dag bijvoorbeeld. Voor werkgevers in Limburg hebben een handige toolkit ontwikkeld met onder meer een stappenplan voor het organiseren van een Fiets naar je Werk Dag. Deze vind je hier links op de pagina! Veel succes en plezier....
Verder sparren over de inzet van duurzame mobiliteit? Mail dan naar: mobiliteitsmakelaars@middenlimburgbereikbaar.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief