wERKGEVERS
AANPAK

voor bedrijven en organisaties in Midden-Limburg

Advies op maat

Met de werkgeversaanpak ondersteunen we werkgevers in Midden-Limburg bij alle vraagstukken rondom de mobiliteit van de medewerkers. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we wat er binnen de organisatie speelt.

Welke kansen liggen er? En waarmee kunnen wij jouw organisatie helpen? Door het inzetten van de 1-minuutenquête en de mobiliteitsscan maken we voor de werkgever inzichtelijk hoe de medewerkers naar het werk reizen en welke belemmeringen de medewerkers daarbij ervaren. We kijken ook naar de arbeidsvoorwaardelijke regelingen (bv. de reiskostenvergoeding) en de aanwezige voorzieningen (o.a. de fietsenstalling). We vertalen dit in een advies op maat voor de werkgever. Als de werkgever vervolgens besluit om hiermee aan de slag te gaan, bieden we ook dan ondersteuning in de vorm van advies en concrete acties.

“Of het nu gaat om een verhuisbeweging, duurzame inzetbaarheid van de medewerkers of het verbeteren van de bereikbaarheid van het bedrijf, we proberen voor elk vraagstuk van de werkgever een oplossing aan te dragen”, aldus Rob Schaap, mobiliteitsmakelaar Midden Limburg Bereikbaar.

Meer voor bedrijven en werkgevers:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL