Afbeelding1
Slimmer Reizen!
Leen een gratis e-bike, speed pedelec of stadsfiets!

Deze zomer gaan de A73 tunnels dicht, de Roertunnel en Tunnel Swalmen worden gesloten voor groot onderhoud van 14 juli t/m 4 september. Woon en werk jij in de omgeving van de tunnels, kies dan - indien mogelijk - voor de fiets of het OV als vervoersmiddel tijdens de hinderperiode. We geven je een zetje in de rug door een gratis e-bike, speed pedelec en luxe stadsfiets beschikbaar te stellen.

Leen een fiets!

UPDATE: inmiddels zijn alle beschikbare e-bikes en speed pedelecs al gereserveerd, er zijn wel nog een mooi aantal luxe en comfortabele stadsfietsen beschikbaar! 

Reserveer direct jouw fiets!

Een e-bike vervangt de auto voor jouw woon-werkreis of voor een bezoek aan de stad. Met gemak leg je 15 kilometer af zonder bezweet of uitgeput aan te komen.

Tijdens de hinderperiode kun je gratis een e-bike of speedpedelec lenen om zo naar je werk te reizen.Een speed pedelec is een elektrische fiets waarbij de ondersteuning niet, zoals bij andere elektrische fietsen, stopt bij 25 kilometer per uur. Je kunt met zelf meetrappen snelheden van 45 kilometer bereiken.

Lees hier alles over de actie!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL