Lancering
Bestemming bereikt: Midden Limburg Bereikbaar is een feit!

Alle 7 Midden-Limburgse gemeentes faciliteren ons programmabureau. Samen houden we de regio Midden-Limburg bereikbaar.

De voorloper van Midden Limburg Bereikbaar is Roermond Bereikbaar, het programma werd opgericht door gemeente Roermond, Provincie Limburg en Rijkswaterstaat. Samen werken aan het bereikbaar houden van de stad en omgeving tijdens evenementen, werkzaamheden en top (drukte) dagen. Er werd onder meer focus gelegd op het verminderen van het aantal autobewegingen op de N280 in de spits, tijdens werkzaamheden en topdagen en met succes. Vanaf heden wordt er verder gewerkt onder de vlag van Midden Limburg Bereikbaar. Het programmabureau wordt gefaciliteerd door alle 7 Midden-Limburgse gemeentes; Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert en in samenwerking met Provincie Limburg.

Het programmabureau
Het team van logistiek – en mobiliteitsmakelaars, projectleiders, verkeersmanagers en communicatieadviseurs vormen samen het programmabureau wat invulling gaat geven aan de bereikbaarheidsopgave om de regio Midden-Limburg, middels duurzame mobiliteit, op een veilige en gezonde manier bereikbaar te houden. In samenwerking met Rijkswaterstaat wordt er vanuit Midden Limburg Bereikbaar ook invulling gegeven aan het mobiliteitsmanagement en de projectcommunicatie rondom de langdurige A73 Tunnelrenovatie aanstaande zomer, dit om de hinder in deze periode zoveel mogelijk te beperken.

Het team werkt onder leiding van programmamanager Trude Rietveld. Trude heeft reeds jarenlange kennis en ervaring opgedaan in de verkeers- en mobiliteitssector, onder meer bij de Provincie Brabant en in de regio Noord-Limburg bij Trendsportal;

“ Wij zijn er klaar voor om invulling te geven aan de bereikbaarheidsopgave voor de regio Midden-Limburg en te werken aan oplossingen en alternatieven voor duurzame, veilige en gezonde mobiliteit . We zien kansen voor betere afstemming en om slimmer samen te werken binnen projecten en campagnes en ook op het vlak van monitoring en evaluatie. Zo hoeft niet iedere gemeente opnieuw het wiel uit te vinden maar trekken we samen op met slag- en daadkracht. ” 

Maak kennis met ons team!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL