Afbeelding1
07-08-2023
Uitbreiding Arriva kortingsactie 
Reizen met bus en trein van Arriva kan met 75% korting tot en met 28 augustus!

Om inwoners in de regio aan te zetten tot ander en vooral slimmer reisgedrag tijdens de hinderperiode lanceerde Midden Limburg Bereikbaar al diverse acties; leen een e-bike, de Slimmer Reizen Challenge en een mooie kortingsactie met Arriva.

-

Inmiddels is fase 3 ingegaan van de A73 Tunnelrenovatie en zijn de tunnels zijn nog tot en met 25 augustus (21.00 uur) in zuidelijke richting van Venlo naar Maastricht gesloten. In de vierde en laatste fase – opgeknipt in twee delen - zijn de tunnels tot en met 4 september volledig afgesloten in beide richtingen.

Om inwoners in de regio aan te zetten tot ander en vooral slimmer reisgedrag tijdens de hinderperiode lanceerde Midden Limburg Bereikbaar al diverse acties; leen een e-bike, de Slimmer Reizen Challenge en een mooie kortingsactie met Arriva. De korting is sinds vandaag opgehoogd van 20 naar 75% op trein- en buskaartjes van Arriva. Men kan de 75% korting claimen met een speciale kortingscode in de glimble app. Zo hoopt Midden Limburg Bereikbaar dat het komende maand extra aantrekkelijk wordt om te reizen met het openbaar vervoer.

Check alle info over deze actie hier!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL