Werkzaamheden
Toerit A2 Wessem en parallelweg Maasbrug tijdelijk dicht

Tussen 11 april en 2 mei wordt er aan de Maasbrug in Wessem gewerkt. Dit betekent dat u in die periode de parallelweg en toerit 42 naar de A2 richting Maastricht minder kunt gebruiken. Boskalis Nederland voert deze werkzaamheden uit in opdracht van Rijkswaterstaat.

Wat gaat er gebeuren? 
De parallelweg op de Maasbrug krijgt nieuw asfalt. Ook komt er een nieuwe geleidingswand tussen de parallelweg en de snelweg A2. Daarom zijn de parallelweg en de toerit van de A2 bij Wessem afgesloten voor verkeer richting Maastricht van dinsdag 11 april tot en met dinsdag 2 mei iedere dag van 19:00 tot 6:00 uur. In de weekenden in deze periode van vrijdagavond 19:00 uur tot maandagmorgen 6:00 uur. Op de parallelweg is dan geen verkeer mogelijk. De snelweg A2 blijft open voor verkeer in beide richtingen. 

Omleiding
Via de aansluiting 41 bij toerit Grathem kunt u de A2 oprijden richting Maastricht. Omleidingsborden vanaf de afsluiting wijzen u hoe u moet rijden. Fietsers in de omgeving van sluis Heel kunnen in de weekenden de omleidingsborden voor fietsers volgen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL