Lancering
Logistiekbereikbaar.nl

Nieuw voor Limburgse ondernemers die slimmer en duurzamer hun goederen willen vervoeren of diensten willen aanbieden: www.logistiekbereikbaar.nl.Via Logistiekbereikbaar.nl en de bijbehorende LinkedIn-pagina vind je allerlei adviezen en tips voor minder en schonere kilometers in combinatie met een rendabel businessmodel.

De website en LinkedIn-pagina zijn een initiatief van de logistiek makelaars van Zuid-Limburg BereikbaarMidden Limburg Bereikbaar en Trendsportal. Gekozen is voor één gezamenlijke website, omdat veel bedrijven niet gebonden zijn aan een regionale grens. De logistiek makelaars geven gratis advies en helpen ondernemers concreet op weg.

Logistiekbereikbaar.nl is relevant voor alle bedrijven die met een of meer vrachtwagens of bestelwagens rijden. Van grote transportbedrijven, stedelijke distributie en bouwlogistiek tot servicebedrijven, mkb’ers en zzp’ers. Ook jouw organisatie adviseren we graag, over duurzame en efficiënte (stads)logistiek, de overstap van wegvervoer naar vervoer over water en spoor, elektrificatie van het wagenpark en een slimmere rittenplanning

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL