Schermafbeelding 2023 05 11 om 09 18 04.1920x0x0x77
01-06-2023
Slimmer Reizen Challenge!
Slimmer reizen wordt deze zomer beloond met leuke prijzen

Deze zomer start de A73 Tunnelrenovatie. Je kunt je voorstellen dat dit hinder veroorzaakt op de weg. Daarom heeft Midden Limburg Bereikbaar een #challenge bedacht!  We gaan namelijk anders reizen, anders werken en daarvoor word je ook nog eens beloond!

Deze zomer start het groot onderhoud van de Tunnel Swalmen en de Roertunnel aan de A73. Hinder voor het verkeer is niet te voorkomen, maar Midden Limburg Bereikbaar heeft daar een interessant alternatief voor bedacht. We gaan namelijk Slimmer Reizen!

Slimmer Reizen Challenge
Anders reizen, anders werken en daar ook nog voor beloond worden? Dat is dubbele winst! Download de gratis Dumoco+ app > Slimmer Reizen Challenge (A73 Midden Limburg) en spaar punten voor jouw duurzame reisgedrag. Deze punten kun je inwisselen voor beloningen bij jouw favoriete (lokale) winkels. 

Waarom meedoen?
Deelname aan de Slimmer Reizen Challenge levert je persoonlijk veel op: je bespaart op je benzinekosten, je ontvangt kortingsvouchers die je kunt gebruiken bij verschillende winkels, je kunt doneren aan lokale en nationale goede doelen, je draagt bij aan een lagere  CO2- footprint en je reist gezonder en gaat je fitter voelen!

Maar ook de regio profiteert: de druk op het wegennet neemt af en dat is hard nodig omdat in de zomer van 2023 de Roertunnel en Tunnel Swalmen op de A73 langdurig dicht gaan vanwege renovatiewerkzaamheden. 

De Dumoco+app is vanaf vandaag te downloaden in de Apple- & Playstore! Lees meer informatie over de app & deelname hier!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL