AronNijsFotogr ZLB LogistiekCafe4maart24LR 004
15-03-2024
Werkgevers nieuws
Is jouw bedrijf al klaar voor het fietsseizoen? Wij organiseren een actie!

Het voorjaar staat voor de deur, dat is bij uitstek het moment waarop we meer naar buiten gaan. Het is dan niet vanzelfsprekend dat werknemers op de fiets naar het werk stappen. 

Midden Limburg Bereikbaar ondersteunt daarom werkgevers om het fietsbeleid aantrekkelijker te maken en organiseert campagnes en acties om de fiets onder de aandacht te brengen. Het eerste Mobiliteitscafé van 2024 stond daarom in het teken van fiets.

Wil je als werkgever geholpen worden met het triggeren van je werknemer om eens (vaker) op de fiets te stappen. Dan kun je meedoen met de verschillende acties van onze fietscampagne, met als overkoepelende doelstelling meer fietskilometers in Limburg.

Een van de doelgroepen is de forens waarbij de slogan ‘Kort ritje? Da’s zo gefietst in Limburg’ moet zorgen voor bewustwording en verandering in houding. De Fietscampagne 2024 bevat een campagne en zes activaties die jullie dit jaar binnen de organisatie kunnen inzetten. Als werkgever bepaal je zelf aan welke acties je wil meedoen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL