Enquête
Provincie Limburg hoort graag jouw mening over fietsroutes

Fiets jij regelmatig als een speer langs de Randweg Zuid en Helmondseweg naar je werk of school in Weert en v.v.? Dan hoort de Provincie Limburg graag jouw mening over dit traject. Zo kunnen we ook goed bijhouden wat de toekomstige veranderingen op deze fietsroute voor jou als fietser betekent.

In het kader van de aanleg van de hoogwaardige fietsverbinding Weert-Nederweert, doorfietsroutes Maastricht-Sittard en station Beek-Elsloo–Chemelotwillen, we je een aantal vragen stellen over je fietsgebruik.

Met de aanleg van deze fietsroutes wil de provincie Limburg samen met de gemeenten Maastricht, Meerssen, Sittard-Geleen, Beek, Stein, Weert en Nederweert reizigers een alternatief bieden om op een comfortabele, veilige en snellere manier met de fiets op zijn/haar bestemming te komen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Zuid-Limburg Bereikbaar en is een eerste meting van de huidige situatie: de nulmeting. Als de hoogwaardige fietsroute klaar is vindt er een vervolgonderzoek plaats naar de effecten van de veranderingen.

Deel jouw mening en maak kans op een VVV bon t.w.v. 100,-! 

Ga direct naar de enquête

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL