Scherm­afbeelding 2023 07 20 om 13.44.37
20-07-2023
15 t/m 18 augustus
Fietsvierdaagse de Roerstreek

Een vierdaagse met een eigen sfeer en uitstraling 

-

Fietsvierdaagse de Roerstreek is een stichting. Het doel van deze stichting is om het jaarlijks organiseren van een recreatieve fietsvierdaagse.

Met de laatste jaren meer dan 1100 deelnemers per dag behoort “de Roerstreek” tot de grotere fietsmeerdaagsen van Nederland. Groot genoeg om veel energie in de organisatie te steken, én klein genoeg voor een gezellig, niet al te massaal fietsfeest. Het zal iedereen duidelijk zijn dat stichting Fietsvierdaagse de Roerstreek niet in haar eentje een dergelijk fietsfestijn tot een goed einde kan brengen. Daarvoor heeft zij tal van enthousiaste medewerkers/ vrijwilligers nodig, die bij de voorbereiding en/of tijdens de fietsvierdaagse zelf, de stichting de helpende hand bieden.

De routes van onze fietsvierdaagse worden uitgezet in het unieke Midden-Limburgse land.  Normaliter zijn zelfs enkele routes grensoverschrijdend; zij voeren voor een gedeelte door Duits gebied. 
Aan de fietsvierdaagse kan iedereen meedoen. Voor elke dag zijn er andere routes uitgezet van resp. 30, 45 en 60 km lengten. Alle routes zijn volledig bewegwijzerd door middel van routepijlen. Deelnemers kunnen in hun eigen tempo fietsen; onderweg is er gezorgd voor rustplaatsen, annex stempelposten. Natuurlijk kunt u ook minder dan vier dagen meefietsen.

Fietsvierdaagse de Roerstreek 2023 is mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de gemeente Roerdalen en de Rabobank

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE FIETSVIERDAAGSE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL