21-09-2023
Enquête e-deelauto
Voor inwoners van Roermond, Weert en Echt-Susteren

Autodelen is een systeem waarbij personen gezamenlijk van een auto of wagenpark gebruik maken. Het verschilt van traditioneel auto huren doordat het bruiklenen van auto's voor een korte periode mogelijk maakt.

Met een deelauto heb je minder parkeerplekken nodig en is er meer ruimte voor groen of spelen in jouw straat. Je draagt bij aan een duurzame buurt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onderhoud en verzekeringen en komt nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Want met een deelauto weet je precies wat je betaalt, elke maand weer. Dat kan in veel gevallen een stuk voordelig zijn dan een eigen (tweede) auto. Je betaalt geen bijtelling en je kunt zelfs met de deelauto op vakantie of een weekend weg.

Midden Limburg Bereikbaar voert namens de gemeenten Roermond, Weert en Echt-Susteren een onderzoek in samenwerking met Kragten onder inwoners rondom de inzet van e-deelauto's.

Ben je al bekend met het concept? Zou je er gebruik van willen maken? Zo ja, wat zijn dan belangrijke voorwaarden? We horen graag van je, het kost slechts 5 minuten tijd om de enquête in te vullen!

Vul hier direct de enquête in!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Markt 31 • Postbus 900 • 6041 EM Roermond • 6040 AX Roermond • info@middenlimburgbereikbaar.nL