MLB  uit de auto headers 02
MLB  uit de auto  CHALLANGE Tekengebied 1
Dumoco1
UIT-DE-AUTO
Challenge APP

Tijdens de A73 Tunnelrenovatie van 5 juli t/m 19 augustus is hinder niet te voorkomen,mits je met de auto blijft reizen...stap daarom (als het kan) zoveel mogelijk UIT-DE-AUTO! Pak de fiets, reis met het OV en werk meer vanuit thuis. 

Durf jij de uitdaging aan om de auto te laten staan? Doe dan mee met de UIT-DE-AUTO Challenge en wordt beloond met leuke prijzen deze zomer!

Download de gratis Dumoco+ app (uit-de-auto) en spaar punten met de registratie van jouw fietsritten, OV-reizen en thuiswerkdagen, deze punten kun je inwisselen voor beloningen bij jouw favoriete winkels.

Thumbnail image002 Thumbnail image001

Hoe werkt het?

STAP 1. Download Dumoco+ app gratis in de Apple- & Playstore.
STAP 2. Registreer je, doe mee aan de UIT-DE-AUTO Challenge en zorg dat 'automatisch volgen' aanstaat.
STAP 3. Ga erop uit en wees actief! De app registreert je ritten en je verdient automatisch punten die je kunt uitgeven aan kortingsvouchers of goede doelen.

Waarom deze challenge?

Deelname aan de Uit - De - Auto Challenge levert je persoonlijk veel op: je bespaart flink op je reiskosten, je ontvangt kortingsvouchers die je kunt gebruiken bij verschillende winkels, je kunt doneren aan lokale en nationale goede doelen, je draagt bij aan een lagere CO2- footprint en je reist gezonder en gaat je zeker fitter voelen! En samen zorgen we voor minder hinder.

De druk op het wegennet neemt af en dat is hard nodig omdat in de zomer van 2024 de Roertunnel en Tunnel Swalmen op de A73 langdurig dicht gaan vanwege renovatiewerkzaamheden. 

Check hier alle info over de A73 Tunnelrenovatie

Ik heb de app gedownload wat nu?

 1. Eerst meld je je aan voor de uitdaging 'Uit - De - Auto Challenge'.
 2. Vervolgens worden al jouw reizen automatisch vastgelegd via GPS-tracking. Hiervoor zet je eenmalig 'automatisch volgen aan' via de 'Play'-button rechtsboven in de app. Verder hoef je niets te doen.
 3. Je kunt op een paar manieren punten verdienen. Lees hieronder hoe je dit kunt doen.
 4. Tijdens je deelname vind je alle berichtgeving, gemaakte ritten en verzilverde beloningen terug onder de knop 'Tijdlijn'.
 5. Wil je zien hoeveel punten je hebt verdiend? Ga dan naar het menu linksboven in de app en klik op 'Mijn punten'.
 6. En wil je jouw verdiende punten omzetten in beloningen? Ga dan naar de knop 'Inwisselen'.
 7. Wil je liever doneren? Dat doe je onder de knop 'Doneren'.

  meer antwoorden op veelgestelde vragen

Samen houden we de regio
Midden-Limburg bereikbaar